På svenska In English
Sök:
Priser i: 
Rönnblom Anders F. (CD/DVD)

Rönnblom Anders F. (CD/DVD)

"CD/DVD förpackad i påkostad och snygg bok med digital konst av AFR från utstälningen "Faces Freak Fantasy". Nu släpps alltså "Freak Show" med en CD med 13 nya sånger samt en DVD med filmen från inspelningen av "Historien ligger framför oss" där de låtarna framförs live i studion framför en liten men lycklig publik.

Anders F Rönnbloms finurliga och intelligenta rockpoesi på den nya CDn är färgad av terrordåd och den hårda och ibland hopplösa värld vi lever i. Det finns ett mörker och allvar i texterna men jag upplever också humor och ett ljus i mörkret. AFR är en stor poet i sig, även utan musik, men texterna förstärks väldigt mycket av den härligt suggestiva musiken och hans själfulla och uttrycksfulla röst som ibland nästan väser fram orden med stark känsla.

Mitt helhetsbetyg måste bli 10/10 för originalitet i de poetiska texterna, för den sköna musiken som flödar genom hela albumet. Även förpackningen i den fina boken, med häftiga självporträtt skapade av AFR och alla texter, är av högsta kvalitet. Överhuvudtaget är omslaget snyggt och dess layout mycket smakfull.

Avslutningsvis ett citat av några ord från Anders F Rönnblom "Jag måste dekorera tiden, så länge jag är här och lever i den" Det tackar vi som får vår tid dekorerad av honom!"

// Pär Dahlerus, Uppsala Nyheter

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


239:-


Läs mer
Köp

Ange din epostadress för vårt nyhetsbrev: